Morgon inlägg

Hej alla läsare!
Jag kan inte fatta att jag är uppe just nu, men jag kunde bara inte sova! Så nu sitter jag och skriver här på bloggen. Har just ätit lite goda chokladflingor med varm choklad och gått på promenad med en av mina bollys! Och låt oss inte glömma mitt fantastiska bad (jag älskar mitt badkar!)
Tyvärr verkar inte kläderna ha kommit ut än, men jag är säker på att de kommer komma ut någon gång under dagen, nu är det ju så tidigt! Håller just nu på att försöka komma på vad jag kan köpa med dem pengarna jag fick från några av spelen ;)
Det var allt för nu, jättekort inlägg men jag har inte så mycket att skriva om nu när det är så himla tidigt! *gäsp*
 
Håll höjd!
 
Sackira

Tillbaka!

Hej alla läsare (fast ni är nog inte kvar) !
Jag har bestämt mig för att börja blogga nu igen eftersom att jag börjat med Panfu lite smått nu igen! Ja, jag har skaffat guldpandaskap och jag är faktiskt 13 år, så ja, jag är lite konstig!
I vilket fall har jag spenderat massor av tid med Isa idag! :D
Jag tog och gifte mig med en främling (var lite underligt, var inte riktigt seriöst) och sen tog jag och han och åt lite romantisk middag då Isa var servitör och kock! Hon råkade matförgifta Otto (min make) och då gjorde vi typ slut, eller jag vet inte riktigt, det är väldigt oklart!
Nåja, jag och Isa har tagit och haft väldigt kul, ätit, läst böcker för varandra och annat! Isa blev kallad en dummerjöns av någon kille som försökte lura mig!
Jag sitter med Isa just nu! Vi kollar på film! :D Narnia, hehe, fast Isa vill inte riktigt kolla på Narnia med mig :/ eller hon vill kolla på film med mig, bara inte Narnia!!
Aja, jag har inget speciellt att berätta om idag!
Imorgon blir det tydligen nya kläder enligt bloggen, som nu är engelsk så jag ska inte sponsra den tror jag, för mina läsare kan nog läsa engelska men jag vet inte, känns lite konstigt, I DUNNO O.O
 
Håll höjd!
 
Sackira
 

RSS 2.0