Nya kläder!

Hejsan alla läsare!
Idag har det kommit massor av nya kläder, från tyskland! Och exklusiva intervjuer med vinnarna i Sverige, som Ella och Max har fått intervjua... men inte jag :(
Annan rolig sak är att det är bloggmaraton! Och jag tänker delta, igen! Jag längtar tills att få se vilka som kommit med. Jag kommer snart skriva kommentaren. Alla som redan läser bloggen kan väl rösta på mig om jag kommer med? Det skulle vara jättesnällt!
Synd att Lomise inte får behålla klubban, jag läser hennes blogg varje dag och lärt mig mycket, så jag är väldigt ledsen för det. Hon förtjänar den verkligen!
Det var allt för idag!

Håll höjd!

Sackira

Bolly rapport!

Hejsan alla bloggläsare!
Mitt namn är Bella, jag är Sackiras röda bolly.
Jag får igentligen inte skriva, men jag tycker att för en gångs skull ska en bolly få utrycka sig, så då och då ska jag berätta om vad bollys gör... om äventyr som faktiskt jag gör och inte Sackira...
Idag har jag inte fått gå ut och gå, för Sackira har skaffat sig ett promenad schema, idag är det inte min tur :( Men idag har andra roliga saker hänt. För även om jag inte är ute och tittar mig omkring på Panfu ön så är det väldans roligt med mina kompisar... och den svarta bollyn... nämner inga namn!
Idag var inte Sackira inloggad alls, hon gick inte ens upp för att ta hand om mig, och röd är hennes favoritfärg, så jag är än av dom som hon gillar liiite mer ibland. Eller det tror jag!
Eftersom ingen fick gå på promenad så hade alla vi bollys i Sackiras koja samlats och bestämt oss för en kaktävling! Vi åt så många kakor vi kunde. Till sist hade alla ätit så många kakor att alla såg lite mer runda ut... snart märker nog Sackira dom tomma kakburkarna.
Det var allt för just nu...
Oj... Sackira kommer!!!!!!!!!!!!!!!

Håll hööööööjd! Hjälp!

Bella


Smashing pancakes!

Hejsan alla läsare!
Har ni hört den nya nyheten? Om ni inte har det så ska jag berätta, smashing pancakes kommer på Max födelsedag! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag är ett av deras största fan, jag har lyssnat på dom... jag vet inte hur många gånger!
Och nu kommer dom göra en konsert! Hoppas jag får en autograf!
Idag tränade Kamaria i olika sporter, och det såg ju ganska roligt ut när hon åkte vattenrushkana i alla sina schalar och halsband! Men hon har faktiskt en poäng i allting! Att sporta är bra för kroppen.
Samma sak i Panfu, har ni märkt att gladhetsmätaren (kallar jag mätaren med smilisar) blir högre om man åker rushkana, jag tror det gäller allt annat också.
Jag har varit sjuk idag så jag kan tyvärr inte berätta så mycket mer.

Håll höjd!

Sackira

Tråkig dag!

Hejsan alla läsare!
Idag har man inget att göra förutom att spara pengar, vara med kompisar, ta hand om sina husdjur, eller någonting sånt, för inget speciellt har hänt idag.
Det som är roligt med stora festsaker i Panfu är att man har roligt först, det tråkiga är att nästa dag är det bara som en vanlig vardagssak. Det tycker jag är lite synd. Men det är ändå roligt att se filmen igen, och såklart, så kan man ju spela i Panfu som man gör annars. Och det har jag gjort för fullt.
Alla väntar ju just nu på att Ella och Max ska ge ut ett nytt spännande inlägg, tyvärr har dom fortfarande inte gjort det.
Jag hoppas det kommer mer läsare till bloggen, för vad är en blogg utan läsare?
Skriv gärna kommentarer också, även om det är kritik är det bra att veta. Jag vill ju inte hålla på att skriva om saker som ni bara tycker är jobbiga.
Jag har ett tips till er idag, gå till poolen och bada, sjön är också en bra idé, men vid poolen kan man ju både hoppa och åka rushkana, men att åka i en badring är också skönt. Annars kanske du vill surfa, eller svalka dig med lite glass. För idag är det en riktigt solig dag i Panfu. Men snart behöver man nog köpa jackor och sånt för när snön kommer är det inte så roligt.
Just nu är det bara en sak jag kan tänka på, halloween kostymer! Detta år kommer jag förmodligen vara vampyr, men jag vill hemskt gärna vara häxa. Vi får se, det kanske kommer speciella kostymer?

Håll höjd!

Sackira

Filmpremiären!

Hejsan alla läsare!
Idag har det varit filmpremiär! Visst var den bra!
Jag tyckte att alla var jätteduktiga, speciellt producenten!
En applåd för honom!
Nu har det varit så att ingen skickat in några kommentarer om vem man tycker ska vinna tävlingen. Visst så kanske inte alla var med och sa något, men kanske den snyggaste bilden.
Du får välja!
Idag har ännu en märklig historia hänt:
Jag gick till Bruno med några kompisar och vi åt pannkakor till frukost, det smakade härligt. Det smakade så härligt att jag åt upp allt på en gång även om jag ville spara. Jag visste att jag kunde köpa mer pannkakor men även om Bruno är snabb på att laga mat så var det inte tillräckligt snabbt för mig. När jag väntade på mer pannkakor så slickade jag på tallriken, smaken av sirapen och pannkakorna var kvar så jag slickade upp allt. Vips så var tallriken i min mun och jag hade svalt den!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mina vänner blev såklart förskräckta, så jag sprang till sjukhuset vid stranden. Jag kunde inte andas så jag fick skriva ner till dom att jag svalt den och inte kunde andas. Då så bankade dom mig först i ryggen men det ända som hände var att jag fick ont i ryggen. Till sist gjorde dom en snabboperation så att den kom ut. Och man fick inget ärr eller snitt! Dagens doktorer är fantastiska! SLUT!
Så... det var allt för idag!

Håll höjd!

Sackira

Filmpremiär imorgon!

Hejsan alla läsare!
Veckan har gått förbi snabbare än en pokopet i racerfart. Idag är det fredag och imorgon så blir det filmpremiär. Det kommer att bli så häftigt att äntligen få se den.
Jag kommer ju vara med, och jag tror många andra pandor också kommer att vara det.
Idag har jag varit hemma i min trädkoja för det mesta, och bada. Har någon sett dom nya bebiskläderna ännu? Jag har köpt dom, och fått en ny mamma! Hon heter Fizzy7, men hon vill inte vara med mig så mycket :( fortfarande en applåd för henne!
Jag tänkte att man kunde rösta på vem som man tycker är bäst imorgon, jag skriver det idag så att man kan tänka efter. Här är valen man kan välja på:

Ella

Max

Kamaria

Krucio

Jag vet inte några andra som kommer att vara med så det här är det jag vet. Skriv vem ni gillar mest bland kommentarerna, men gör det imorgon! Annars så vet man ju inte säkert.
Jag tror att Ella har varit väldigt ivrig för det här, eller nee, jag vet att hon har varit det, så det ska bli roligt att se hur bra hon verkligen är.
Det har varit ganska få kommentarer och jag skulle uppskatta om jag kunde få det. Speciellt nu när man kan rösta! Jag ska låta röstningen pågå tills på måndag, må den bästa skådespelaren vinna!
Om man inte vill skriva någon utan bara vill kommentera filmen så kan man ju göra det. Undrar vem som ska spela Krucio, för Paul (Krucio) vet inte vem Krucio är just nu.
Jag längtar efter imorgon! Gör ni det? Hoppas det!

Håll höjd!

Sackira

Bra eller dålig roll?

Hejsan alla läsare!
Igår så fortsatte det såklart hända saker efter att jag skrivit, och det var just det som hände. Jag var inne på Panfu, som vanligt, då jag gick till regissören och svarade på hans lilla frågesport. Jag gillar inte att fuska, men jag vill inte vara elak så jag berättar svaren.
1. Krucio
2. Paul
3. Kamaria
4. Baboom

Jag är säker på att ni som läser är så smarta att ni redan vet svaret, men ändå, den sista frågan var jag lite osäker på.
Nåja, som alla andra tror jag har jag fått rollen som en vit mus, undrar var mössen kommer in i bilden? Föresten har jag fått en stor staty nämnd Pandy, och det är, det hör man på namnet, en panda, i äkta guld! Jobbigt för Panfucentralen att fixa så mycket guld?
Annat som hänt idag? Jag har en ny stil, Ella kläderna! Jag är nöjd, men faktiskt lite missnöjd, jag gillade inte håret så mycket, inte jättelikt Ellas.
Appropå kläder, det har kommit bebiskläder till Panfu! Från Finland, eller det var någon från Finland som gjort dom. Applåd för honom! Jag har inte tagit på mig dom, dom är inte direkt något jag är sugen på just nu, men jag kommer nog köpa dom imorgon, om inte något nytt och bättre kommit. Men det skulle vara svårt att göra något bättre.
Jag älskar kläderna andra har gjort men jag är sugen på kläder från Panfu också...

Håll höjd!

Sackira

Film och jätteost!

Hejsan alla läsare!
Jag har inte varit inne på Panfu på länge så då kan jag ju inte skriva på bloggen :( Men idag var jag inne och då fick jag reda på att en film ska spelas! Det ska bli så roligt!!!!!!
Men jag vet inte så mycket om den, så jag får berätta en annan sak som hänt idag, jag fick en jätteost!
Joo såhär gick det till...
Jag hade gått hem efter att tittat omkring lite på Panfu. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra, men sedan "KNORR!" så lät det ungefär när min mage knorrade efter mat! Jag tänkte laga lasange i mitt kök men bestämde mig för att för första gången experimentera med maten. Så jag lagade ihop med massor av olika ingredienser (jag fick handla efteråt för att ha lite mat i kylskåpet). Jag hade allting på diskbänken och tog lite lemonad. Jag blev lite mättad och gick sedan till piratbaren för att ta det lite lungt (gick inte så bra eftersom alla kastade glas överallt). När jag gick hem igen så var min koja underligt gul! Och plötsligt fanns det en jätteost framför mig, och den var jättegod! Men även om jag vet ingredienserna så vet jag en sak som jag inte ska göra igen, ta gäst! Mat gäst alltså! SLUT!
Föresten, förlåt för att jag inte skrivit, jag måste göra det varenda dag i framtiden, men jag har mer aktiviteter än jag är van vid just nu :( visst dom är roliga men bloggen är roligare.

Håll höjd!

Sackira

Egen cirkus

Hejsan alla pandor!
Idag bestämde jag mig för att göra en liten egen cirkus, det gick väl sådär. Jag har redan ett cirkustält som koja så det var inget problem, och mina artister var mina bollys och min wooby, och huvudnumret var... (TRUMVIRVEL) MIN POKOPET! Men sen gick det lite snett...
Såhär gick det till. Jag stod i mitten av min koja, med faktiskt bara mina husdjur som publik, men dom var ju också artister. "Mina damar och herrar, välkomna till Sackiras cirkus!" ropade jag till en låtsats publik. "Idag har jag tyvärr bara ett nummer att bjuda på, men jag lovar att det är så fantastiskt att det är som alla möjliga slags nummer." Sedan gick mina artister fram på en konstig rad. Tricket var att dom alla skulle hoppa igenom en stor eldring tillsammans! Det gick bra när alla hoppade, men sen så ramlade vissa och slutade mitt i hoppet. Till sist var det bara min pokopet som klarat sig. Så min idé... sög? Kanske ett lite starkt ord? Nee!

Håll höjd!

Sackira


Glad eller ledsen?

Hejsan alla pandor!
Som nog många redan läst i den stora panfubloggen, Max och Ellas, så är clownen, mr. Curly, ledsen. När jag läste det så bestämde jag mig genast för att gå och prata med honom. Det tog lång tid att komma tid, men när jag äntligen var där, svettig och trött, så stod minsann clownen där. Men nu såg jag något konstigt. Han var superglad, han log stort och pratade om samma sak som vanligt, hur man åker rushkanan. Jag frågade honom om han inte var ledsen. Då tittade han på mig väldigt ansträngt "jag är inte på mitt bästa humör, men jag måste vara glad i vilket fall. Nu när jag vet att Max och Ella kommer hjälpa mig så behöver jag inte vara ledsen mer" sa han. Sedan log han igen, han gav mig en klubba, för att jag varit så omtänksam.
En sak som stod i bloggen annars är inte sant, eller det är nästan sant. Dom utlovade en clownnäsa den här veckan. Men den verkar inte komma idag :( . När den kommer tänker jag bli den största skojaren på hela Panfu! I alla fall kommer jag ha på mig clownnäsan och skämta hela tiden, eller för det mesta.
Föresten, idag så gick jag hem till min koja. Jag tänkte dricka lite juice från min juicemaskin, kiosken och restuarangen hade ingen, och jag ville inte ha något annat. Ni kanske förstår, har inte ni varit med om någon gång då ni är så sugna på något att inget annat smakar gott? Nja, det var faktiskt exakt det som jag var med om. Men när jag kom hem så var det lite konstigt. Min pokopet stod framför mig. Och på den fanns var den en clownnäsa. Konstigt? Det kommer värre, den började göra konster som att ramla hela tiden. Sen kom jag på att pokopeten ska ha en cirkus, eller att det ska vara en pokopetcirkus, där förmodligen dom kommer vilja vara clowner också. Det var ändå lite konstigt.

Håll höjd!

Sackira 

Gåtmaskinen förstenad!

Hejsan alla pandor!
Jag fick just reda på ett litet problem. Nämligen att gåtmaskinen är förstenad, men när det gäller hopplöshet så brukar Kamaria vara bra på att fixa det, i alla fall när det handlar om magi. Hon har tittat i bibioliteket, och hon har hittat räddarförtrollningen, för dom som inte visste gör den Krucio till barn, föresten han heter faktiskt Paul.
Nåja, nu gör han det.
En sak som är rolig med att förvandla Krucio till barn är att man får en supercool dräkt. Och såklart är det roligt att se Krucio... Paul, så förvirrad!
Idag bestämde jag mig för att ta ett stort bad med min badanka. Plötsligt så hände det en konstig sak, allt blev till sten, och Krucio kom tillbaka, och konstigast av allt var att jag hade en grön klänning med muffins på. Sen så försvann allt och jag var i badkaret igen. Det var en dröm bara! Fast det var inte riktigt en dröm, en mardröm. Snart kommer allt jag äter smaka sten om jag inte får tänka på annat. Som muffins!
Föresten, när jag tänker efter skulle jag vilja ha en grön muffinklänning på Panfu. Då skulle jag slippa behöva gå till restuarangen hela tiden. Men jag måste dit ibland i så fall, för att fylla på! Haha!

Håll höjd alla pandor!

Sackira


Ny bloggare på panfu!

Hejsan alla pandor!
Jag är en ny panfubloggare, och jag ska skriva om mina äventyr på www.panfu.se!
Denna dag har Krucio gjort en ny sak förstenad, jag kan lika gärna berätta vad! Men det kan jag väl göra medans jag berättar hur jag kom på det. Men jag vill bara säga att jag är på en annan dag en dom flesta, jag missade en dag.
Jag gick omkring i Panfu och letade efter den förstenade saken. Den fanns ingenstans, jag letade mest i restuarangen, men där fanns den inte. Efter att ha letat så mycket blev jag hungrig, på något sött! Jag kunde ju såklart gå till min koja, där finns det alltid något, men jag tänkte att jag ändå var nära kiosken, så det var lika bra att ta lite godis därifrån. Jag köpte en karamell. Den var väldigt hård, men jag tänkte ändå smaka, så jag slet av pappret med tassen, och där finns det en grå karamell. Lakrits? Det gillar inte jag, men det såg ändå så smaskigt ut, allting såg smaskigt ut så jag brydde mig inte om spindeln som förskräckt flydde från karamellen. Jag tog en första tugga. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!! Det gjorde superont. Så jag tittade i min hand, och förstår att den är gjord av sten, så jag rör genast den med mitt trollspö, och vips, så är den god och smaskig igen, lite mer knaprig kanske, men ändå god. Ni skulle sett Krucios snopna min när jag berättade allt, och Kamarias glada!
Föresten har det kommit nya kläder idag! Gamlingar, idag är det er dag! För det har kommit mor/farmor och mor/farfar kläder! Ta hand om era barnbarn, ge dom karameller, men inte förstenade! Haha!

Som Max och Ella säger, håll höjd!

Sackira


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0